Vandskuret facade

Opdater dit hjem med en vandskuret facade – Den Jyske Murermester hjælper dig hele vejen!

Forlæng levetiden med en vandskurret facade

Er din husfacade blevet lidt træt og slidt at se på? En vandskuring kan skabe mirakler på selv de mest slidte facader.

Opdater dit hjem med en vandskuret facade

Med solid erfaring i bagagen har Den jyske Murermester specialiseret sig i vandskuring. Vandskuring er en teknik, hvormed vi kan transformere selv den mest triste murstensvæg om til en smuk og indbydende facade. Du vil blive overrasket over, hvor smukt dit hus kan blive.

En vandskuret facade giver enhver ejendom et nyt, velholdt og moderne udseende, som kan forandre hele bygningens karakter. Som uddannet bygningskonstruktør og uddannet murermester har vi den den rette viden, der skal til, for at skabe den perfekte vandskuret facade.

Murer Rødovre
Hvad er en vandskuret facade?

Vandskuring er en type overfladebehandling, hvor man først bruger finkornet mørtel til at dække facaden med, og derefter bruger man en våd mursten eller et vådt flisebræt til at bearbejde mørtlen.

Murer Rødovre
Et flot resultat

Det giver en helt speciel overflade, hvor man tydeligt kan se mursten og deres struktur indenunder. Det, at man bibeholder konturen fra det gamle murværk, er også årsag til, at vandskuring er så populært.

Murer Rødovre
Kontakt os gerne i dag

Har du revner, ødelagte fliser, eller er din facade bare blev slidt at se på, kommer vi gerne ud forbi og ser på din facade. Vores solide håndværk og mange års erfaring, kan altid udarbejde en løsning.