Vi tilbyder

Vandskuret facade

Forlæng levetiden med en vandskurret facade

Er din husfacade blevet lidt træt og slidt at se på? En vandskuring kan skabe mirakler på selv de mest slidte facder.

Skab en flot facade med vandskuring

Med solid erfaring i bagagen har Den jyske Murermester specialiseret sig i vandskuring, som er en teknik, hvormed vi kan skabe selv den mest triste murstensvæg om til en smuk og indbydende facade. Du vil blive overrasket over, hvor smukt dit hus kan blive.

En vandskuring giver enhver ejendom et nyt, velholdt og moderne udseende, og kan helt forandre bygningens karakter. Som uddannet bygningskonstruktør og uddannet murermester har vi den den rette viden, der skal til, for at en vandskuring bliver helt perfekt.

Murer Rødovre
Hvad er en vandskuret facade?

Vandskuring er en type overfladebehandling, hvor man først bruger finkornet mørtel til at dække facaden med, og derefter bruger man en våd mursten eller et vådt filtsebræt til at bearbejde mørtelen.

Murer Rødovre
Et flot resultat

Det giver en helt speciel overflade, hvor man tydeligt kan se mursten og deres struktur indenunder. Det, at man bibeholder konturen fra det gamle murværk, er også årsag til, at vandskuring er så populært.

Murer Rødovre
Kontakt os gerne i dag

Har du revner, ødelagte fliser, eller er din facade bare blev slidt at se på, kommer vi gerne ud forbi og ser på din facade. Vores solide håndværk og mange års erfaring, kan altid udarbejde en løsning.