Renovering af hus
Rødovre & København

Har du brug for renovering af hus i Rødovre eller omegn? Lad Den jyske murermester udføre din renovering og få et kvalitets resultater, der holder i mange år.

Vi tilbyder Renovering af hus i Rødovre & København

Uanset hvor omfattende en renovering, du går med planer om, er det vigtigt, at du vælger at lade en dygtig håndværker og fagmand stå for opgaven. Som uddannet bygningskonstruktør og murermester kan vi hjælpe dig! Vi udfører vores service i Rødovre, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn.

skal du have skiftet et par fliser eller have lavet et helt køkken?

En renovering af hus kan omfatte alt fra at skifte fliser i dit badeværelse til at ombygge flere eller alle rum. Står du med behovet for at få flere kvadratmeter, har Den jyske Murermester erfaring med at skabe tilbygninger.

Vi hjælper dig gerne med rådgivning om, hvordan du kan få ændret din nuværende bolig, så en renovering af hus enten kan give dig flere kvadratmeter eller kan renovere dem, du allerede har, så huset fungerer bedre.

Murer Rødovre

Vi klarer alle entrepriser

Renovering af vægge, lofter, gulv, installationer og køkken er blot få af vores mange ydelser. Den Jyske Murermester er meget mere end bare et murerfirma. Vi har en bred vifte af kompetencer at tilbyde!

Murer Rødovre

Vi rydder altid op efter os

Vi rydder altid pænt op efter os, uanset hvor omfattende vores arbejde har været. Vi ønsker kun glade kunder, og vi vil altid gerne komme igen, hvis du skulle få behov for en ydelse en anden gang.

Murer Rødovre

Kontakt os og hør mere om renovering af hus i Rødovre

Vores rådgivning indebærer vejledning vedrørende inspiration, materialevalg og muligheder ud fra din situation. Vi skræddersyer gerne en løsning ud fra dine behov og ønsker til en rigtig god pris.