Facaderenovering Rødovre

Giv dit hus en facaderenovering i Rødovre. Kontakt Den jyske murermester og høre mere om hvordan vi kan forny dit hus’ facade.

Facaderenovering i Rødovre & København

Forny dit hus med en facaderenovering i Rødovre. Vi skaber smukke og professionelle resultater, der er holdbare og af den bedste kvalitet på markedet. Læs mere om vores facaderenoveringer nedenfor. Vi udfører vores services i Rødovre, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn.

Har dit hus brug for et facadeløft?

Danske husfacader står model til lidt af hvert. Facader bliver udsat for alt slags vind og vejr, og med tiden kan det ses, at husfacaden ikke er, hvad den var engang. Du vil blive overrasket over, hvordan en renovering kan løfte hele husets udseende, så det virker nyt og moderne.


Hos Den jyske Murermester står vi gerne for din næste facaderenovering i Rødovre. Du kan være tryg ved, at vi arbejder ud fra begreberne kvalitet, effektivitet og tillid. Så ved du, at din murermester kan sit kram og har styr på hele processen. Vi står klar til at hjælpe dig med din facade!

Murer Rødovre

Alle typer facaderenovering i Rødovre

Vores opgaver med facader er mange. Vi laver facaderenoveringer murede husfacader, carporte, garager, udestuer, skure, læhegn/mure, genopfriskning af gavle og udhæng maling af facade.

Murer Rødovre

Undgå vedvarende skader

Vi kan reparere eksisterende murværk og sørge for, at eventuelle skader på sokler, hjørner, mursten og fundamenter ikke giver vedvarende svampeskader med påvirkning af indeklimaet.

Murer Rødovre

Vi tilbyder fri rådgivning

Den Jyske Murermester står altid til rådighed. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et godt tilbud på sin opgave. Du er velkommen til at henvende dig allerede i dag og høre meget mere!