Den jyske murermester

din murermester i rødovre

Murermester i rødovre med stor erfaring

Den Jyske Murermester er din murermester i Rødovre med en bred vifte af kompetencer. Med stor faglighed og ekspertise i branchens felt, kan der udføres simpelt som avanceret. Læs mere om indehaver, Andres Viereck, nedenfor.

Indehaver, Andreas Viereck, blev udlært murer i efteråret 2008 og arbejdede i firmaet til foråret 2009, hvor han tog på en jordomrejse. Det følgende år arbejdede jeg på forskellige arbejdspladser, både inden for murerfaget og med andet forefaldende arbejde. Jeg tog beslutningen om at videreuddanne mig til bygningskonstruktør i vinteren 2010.

Andreas søgte ind på Københavns Erhvervs Akademi (KEA), hvor han startede i februar 2011. I juli 2014 blev Andres færdig som bygningskonstruktør. Mens han læste, havde Andres forskellige jobs inden for murerfaget. Faglig viden er vigtig for ham, og han startede sit eget firma i januar 2015.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at henvende dig. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt og få et godt tilbud. Du kan være sikker på, at vi kan skræddersy en løsning ud fra dine behov og ønsker!

Solide materialer

Hos Den Jyske Murermester kan vi udføre simpelt som avanceret, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi udfører alle opgaver med markedets bedste produkter og materialer, så du er sikret holdbare løsninger.