Vandskuring i København og Nordsjælland

Er din husfacade blevet lidt træt og slidt at se på? En vandskuring kan skabe mirakler!

Skab en flot facade med vandskuring

Med solid erfaring i bagagen har Den jyske Murermester specialiseret sig i vandskuring, som er en teknik, hvormed vi kan skabe selv den mest triste murstensvæg om til en smuk og indbydende facade. Du vil blive overrasket over, hvor smukt dit hus kan blive. En vandskuring giver enhver ejendom et nyt, velholdt og moderne udseende, og kan helt forandre bygningens karakter til det smukkere.

Som både uddannet bygningskonstruktør og uddannet murermester har Den jyske Murermester den ekspertviden, der skal til, for at en vandskuring bliver helt perfekt.

Vandskuring er når skønhed møder teknik

Som navnet antyder, anvendes der vand i vandskuring, som meget enkelt er en type overfladebehandling, hvor man først bruger finkornet mørtel til at dække facaden med, og derefter bruger man en våd mursten eller et vådt filtsebræt til at bearbejde mørtelen.

Det giver en helt speciel overflade, hvor man stadig tydeligt kan se murstenene og deres struktur indenunder. Det, at man bibeholder konturen fra det gamle murværk, har været medvirkende årsag til, at vandskuring er blevet så populært.

Forlæng husmurens levetid

Udover at vandskuring er en visuel gevinst for enhver husfacade, så forlænger vi også husfacadens levetid. Med vandskuring laver man et tyndt og beskyttende lag, hvorfor det også kaldes tyndpudsning. Det er et tyndt lag puds, hvor sandkornene i pudset er helt små. Det giver den flotte ensartede facade.

Efter mange år i det danske vejrlig har de fleste facader større eller mindre skader, revner eller huller, og disse sørger vi naturligvis for at fuge og udjævne inden vandskuring, så overfladen er jævn, og du får et så smukt og homogent resultat som muligt.

Det sikrer samtidig, at din facade kan stå til det danske vejrlig mange år endnu, og at hverken fugt eller varme kommer ind eller ud, hvor det ikke skal. Således undgår du fugtskader ved sokkel og fundament ved en reparation og efterfølgende vandskuring.

Udnyt håndværkerfradraget

Med det genindførte håndværkerfradrag kan der trækkes op til kr. 12.000 pr. voksen i husstanden fra i skat for udgifterne til arbejdslønnen ved vandskuring – det er da også værd at tage med! Læs mere på SKATs hjemmeside 

Kontakt os gerne i dag

Har du revner, ødelagte fliser, eller er din facade bare blev trist at se på, så lad os komme og drøfte vandskuring og mulige farver på din nye facade med dig. Vi har solid håndværksmæssig kunnen og mange års erfaring og vil gerne give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring på tlf. 20 87 61 63 – måske er vi lige ude at lave en flot vandskuring, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Vi tilbyder:

Få et godt tilbud

 

Lad os gøre din bolig bedre, kontakt os gerne så finder vi sammen en god pris på din næste håndværker opgave.

Send os en mail - så vender vi tilbage til dig