Renovering af hus i København og Nordsjælland

Skal du have skiftet et par fliser eller have lavet et helt køkken? Den jyske Murermester kan mestre det hele!

Vi klarer alle entrepriser ved renovering af hus

Står du med behovet for at få flere kvadratmeter, har Den jyske Murermester solid erfaring med at skabe tilbygninger. Mennesker ændrer sig, familier ændrer sig og det gør deres behov også. Så skal huset gerne tilpasses, så det passer til de mennesker, der lever i det. Det kan kræve en renovering af hus.

Hos Den jyske Murermester hjælper vi gerne med rådgivning om, hvordan du kan få ændret din nuværende bolig, så en renovering af hus enten kan give dig flere kvadratmeter eller kan renovere dem, du allerede har, så huset fungerer bedre.

En renovering af hus kan omfatte alt fra at skifte fliser i dit badeværelse til at ombygge flere eller alle rum.

Typisk kan renovering af hus være:

  • Renovering af badeværelse – vægge, lofter, gulv, installationer
  • Renovering af køkken
  • Renovering af hus – dele af det eller hele huset – mht. ruminddeling og funktioner
  • Facaderenovering – evt. ny isolering
  • Tilbygning – tilførsel af ekstra kvadratmeter til dit hus
  • Ændring af adgangs- og tilkørselsforhold – carport, indkørsel
  • Anlæg eller renovering af terrasse og øvrige udenomsareale
  • Ombygning af hus

Lad en dygtig fagmand stå for din renovering af hus

Uanset hvor omfattende en renovering af hus, du går med planer om, er det vigtigt, at du vælger at lade en dygtig håndværker og fagmand stå for opgaven. Som uddannet både bygningskonstruktør og murermester kan jeg rådgive dig om, hvilke løsninger der er de bedste inden for de områder, du gerne vil have renoveret.

Du skal trygt kunne stole på, at resultatet bliver så professionelt og kvalitetsmæssigt stærkt som overhovedet muligt. Vi sætter en ære i at overholde alle aftaler om tidsfrister og pris, og i at være til så lidt gene som muligt. Vi rydder pænt op efter os, og kunne ikke drømme om at ryge hjemme hos dig. Vi vil jo gerne kunne komme igen, uanset hvilken renovering af hus, du måtte få behov for.

Vores rådgivning indebærer såvel inspiration til forbedringer, ombygning eller nybyggeri som et godt stykke arbejde til en absolut fornuftig pris. Du vil blive overrasket over, hvor meget renovering af hus du kan få for pengene.

Kontakt os og hør mere om renovering af hus

Vi kommer gerne forbi og hører, hvad dine ønsker er omkring renovering af hus, og kører hver dag i København og Nordsjælland. Vi laver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 87 61 63 – måske er vi lige i gang med noget renovering af hus, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Kvalitetsbyggeri

Få et godt tilbud

 

Lad os gøre din bolig bedre, kontakt os gerne så finder vi sammen en god pris på din næste håndværker opgave.

Send os en mail - så vender vi tilbage til dig