Nyt Badeværelse i København & Nordsjælland

Lad Den jyske Murermester skabe dig et flot nyt badeværelse!

Har du en drøm om et nyt badeværelse?

Når man har overtaget en ejendom, der ikke er helt nyopført, drømmer mange om på et tidspunkt at få et nyt badeværelse. Det kan være, fordi det eksisterende er fra da huset blev opført eller senere, og ikke længere er tidssvarende – på trods af godt kvalitetsarbejde fra datidens murere, da de skabte et dengang nyt badeværelse, har tidens trends ændret sig. Og de brune kakler eller de storblomstrede fliser er ikke længere det, man drømmer om at se på.

Måske er tiden også kommet til at ændre selve badeværelsesrummet, så det lever op til nutidens behov? Med et nyt badeværelse kan du reelt få et helt nyt rum. Før i tiden skulle badeværelset blot være funktionelt, og man brugte kortest mulig tid i det. I dag skal et badeværelse også være et rum til wellness og ro, og samtidig kan man designe rummet, så energiomkostningerne bliver mindre med fx nye installationer, bedre isolering mm.

Hos Den jyske Murermester har vi specialiseret os i at skabe et smukt nyt badeværelse, uanset hvilken ejendom det skal være i, og hvilken stilart, du ønsker.

Nyt badeværelse er en stor beslutning

Med et nyt badeværelse foretager du en investering i husets værdi men også en investering, du skal glædes over hver dag de næste mange år.

Derfor er det vigtigt, at du tænker over:

  • Vægge – skal det være vandskurede, filtsede, murede, med linker, fliser eller?
  • Gulve – skal det være fliser, klinker, beton, træ – eller?
  • Loft – skal det være filtset, gips, med halogener – eller?
  • Installationer og sanitet – skal det være skjult rørføring, gammeldags haner eller med sensor- funktion – hvidt porcelæn, granitvask – eller?
  • Bruseniche – med glasvæg eller muret væg – badekar – jacuzzi?
  • Skabe til badeværelset – Hvordan skal designet være samt farver osv.

Ovenstående er bare for at sætte dig i gang med at tænke tanker, for der er mange valg at tage. Som murermester sætter Den jyske Murermester en ære i at rådgive dig om, hvilke løsninger der vil være bedst til netop dit projekt om nyt badeværelse.

Hos Den jyske Murermester sætter vi fokus på kvalitet og effektivt, så du får et smukt nyt badeværelse, og samtidig bygges det af nogle håndværkere, der rydder op efter sig og i det hele taget er til så lidt gene som muligt. Vi vil jo gerne kunne komme igen!

Lad os tage en snak i dag

Vi kører ud og laver nyt badeværelse i København og Nordsjælland hver dag, og kommer gerne for at drøfte dine planer og drømme om et nyt badeværelse. Kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 87 61 63 – så kan nyt badeværelse blive en realitet, før du aner!

Vi tilbyder:

Få et godt tilbud

 

Lad os gøre din bolig bedre, kontakt os gerne så finder vi sammen en god pris på din næste håndværker opgave.

Send os en mail - så vender vi tilbage til dig