Facaderenovering Nordsjælland & København

Har dit hus brug for et facadeløft? Så kontakt Den jyske Murermester.

En facaderenovering løfter hele huset – også i værdi

Som forår, somre, efterår og vintre fyger henover Danmark, må de danske husfacader stå model til lidt af hvert. Og med tiden kan det ses, at husfacaden ikke er, hvad den var engang. Så er det tid til renovering af facade.

Du vil blive overrasket over, hvordan en renovering kan løfte hele husets udseende, så det virker nyt og moderne. Et velholdt hus er meget mere værd, også i forbindelse med hussalg, og samtidig giver det livskvalitet at se på et smukt hus. Lad Den jyske Murermester stå for din facaderenovering, og vær tryg ved, at vi arbejder ud fra begreberne kvalitet, effektivitet og tillid. Så ved du, at din murermester kan sit kram og har styr på hele processen.

Vi er ikke tilfredse med en facaderenovering, før du er det. Du skal nyde din facaderenovering mange år frem, så det skal være kvalitetsmæssigt arbejde helt i top.

Vi laver facaderenovering på alle facader

Hos Den jyske Murermester kan vi lave alle typer facader

  • murede husfacader
  • carporte
  • garager
  • udestuer
  • skure
  • læhegn/mure
  • genopfriskning af gavle og udhæng
  • maling af facade

Det er op til dig at vælge, hvordan en facaderenovering skal løfte din facade. Vi kan reparere eksisterende murværk og sørge for, at eventuelle skader på sokler, hjørner, mursten og fundamenter ikke giver mere vedvarende svampeskader med påvirkning af indeklimaet.

Måske er det også nu, du kan få den facadefarve, du har drømt om? En renovering kan du jo vælge at give dit hus et helt andet indtryk og udtryk. Uanset hvad du vælger, om det er den klassiske grå, eller du vælger en helt ny slags mursten, signalerer et hus efter facaderenovering, at det er velholdt og passet på. Det er til glæde for såvel dig som hele kvarteret hver dag.

En gevinst for pengepungen

En facaderenovering er samtidig en gevinst for varmeregningen, fordi facaden bliver bedre til at holde varmen inde, hvor du har betalt for den.

Vælger du at få foretaget en isolering, fx hulmursisolering i forbindelse med din facaderenovering, kan du udnytte håndværkerfradraget med op til kr. 12.000 pr. voksen i husstanden i fradrag for udgifterne til arbejdsløn.

Det samme gør sig gældende ved maling af facader, herunder vandskuring, læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Vi rådgiver gerne om facaderenovering

Hver dag starter Den jyske Murermester bilen op og kører ud for at lave facaderenovering i København og Nordsjælland. Vi kommer gerne forbi for at rådgive dig om mulighederne og give dig et uforpligtende tilbud – kontakt os enten via kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 20 87 61 63. Så er din facaderenovering måske på trapperne.

Vi tilbyder:

Få et godt tilbud

 

Lad os gøre din bolig bedre, kontakt os gerne så finder vi sammen en god pris på din næste håndværker opgave.

Send os en mail - så vender vi tilbage til dig